Services for all. Great and small.

Ustvarjamo okolje v katerem živimo

Pogosta vprašanja Elektro Tinki Mnenja - Komentarji

Zidate hišo? Prenavljate stanovanje? Poleg načrta optimalne postavitve električne napeljave in napeljave v vaši hiši ali stanovanju..

Kataloška izbira svetil in sijalk je prava pot k zadovoljstvu. Izdelki so predstavljeni tako, da je pravi užitek raziskovati.

Domov O nas Rešitve Svetila Kontakt

Kakovostno, umerjeno, testirano

Valliant

Servis plinskih in električnih peči

Elektro Tinki -Tilen Šenk s.p. | Razsvetljava | Energetske omarice | Elektro dela “na ključ| Razdelilna omarica | Pomoč pri            projektiranju svetil in stikalne tehnike | Vzdrževanje in meritve | Svetila in sijalke EU |Grelna tehnika | Novice |                                Domov | O nas | Rešitve | Naročilo servisa - prijava napake | Kje smo |Pogosta vprašanja |

      Tilen Šenk s.p. |Trnjava 6, 1225 Lukovica | IBAN SI56 2900 0005 0083 091 |

   povprasevanje@svetilka-dom.si | Pogoji poslovanja | Varovanje podatkov

©Altera-eko 2013- Čista energija.

Svetila  Grelna tehnika
Grelna tehnika Retro svetila
Retro svetila OEEO
OEEO Elektro
Retro stikala
Retro stikala
051 425 276

Splošni pogoji poslovanja


1. Naročila:

Spletna stran Elektro Tinki je namenjena vsem fizičnim in pravnim osebam. Naročanje preko spleta poteka 24 ur na dan in vse dni v letu. Vsa oddana naročila se smatrajo kot dokončna. V primeru napačnega naročila ali preklica lahko kupec popravi/prekliče svoje naročilo, vse dokler ne dobi e-poštnega sporočila "potrditev naročila". Ko kupec prejme e-poštno sporočilo "potrditev naročila" preklic ni več mogoč. Podjetje Tinki, Tilen Šenk s.p., si v primeru, ko ugotovi, da pod navedenimi pogoji ne more izvesti naročila, pridržuje pravico do zavrnitve naročila. Do zavrnitve naročila s strani podjetja Tinki, Tilen Šenk s.p., lahko pride pred prejemom obvestila "potrditev naročila".


2. Cene izdelkov:

Vse cene artiklov v spletni trgovini Tinki so označene v valuti EUR in že vsebujejo DDV. Veljajo samo za oddano naročilo, preko spletne trgovine in za nakup z gotovino po povzetju ali po predračunu. Cene za izbrano blago veljajo na dan opravljenega nakupa. Ponudba in cene veljajo do umika oziroma do preklica.

Slike artiklov v spletni trgovini Tinki se lahko razlikujejo od dejanskega izgleda artikla. Za morebitne napake pri opisih izdelkov ne odgovarjamo.


3. Plačilni pogoji in načini plačila

Z oddanim naročilom v spletni trgovini Tinki se zavezujete, da boste glede na izbrani način plačila poravnali kupnino. Blago ste dolžni pred prevzemom pregledati ter preveriti morebitne vidne poškodbe na embalaži ali blagu. Vse morebitne spore v zvezi z vašim nakupom bo reševalo pristojno sodišče v Ljubljani.


Načini plačila:

- Plačilo po povzetju ( z gotovino ob prevzemu na zahtevanem naslovu, velja spletna cena + cena dostave)


Pri izbiri plačila po povzetju in dostave z dostavno službo Pošte Slovenije, bomo vsa naročila, opravljena na delovni dan do 18. ure, odpremili naslednji delovni dan. Pošiljka bo pri vas najkasneje v 3-5 delovnih dneh  za svetila ter sijalke EGLO in PAULMANN. Za svetila in sijalke, katere niso na zalogi je dobavni rok daljši.


- Plačilo po predračunu ( z nakazilom na račun in prevzemu na zahtevanem naslovu, velja spletna cena + cena dostave)


Predračun boste prejeli na vaš e-mail naslov, z vsemi plačilnimi pogoji za nakazilo. Po prejetju vašega plačila na naš račun, vam bomo dostavili pošiljko. Rok veljavnosti predračuna je 7-dni od prejema na vaš e-mail naslov.


4. Dostava in stroški dostave:

Stroški dostave paketa so enaki za dostavo po celotni Sloveniji in znašajo od 3,80€ naprej do 2kg. Strošek dostave se obračuna k naročilu, kar je zavedeno tudi v košarici in navedeno na računu.

Če kot plačilno možnost izberete plačilo po povzetju preko Pošte Slovenije, je potrebno k znesku odkupnine prišteti še provizijo za odkupnino v znesku, ki jo za tovrstne storitve obračuna Pošta Slovenije po svojem ceniku.

Pri izbiri plačila po povzetju in dostave z dostavno službo Pošte Slovenije, bomo vsa naročila, opravljena na delovni dan do 18. ure, odpremili naslednji delovni dan. Pošiljka bo pri vas najkasneje v 3-5 delovnih dneh za svetila ter sijalke EGLO in PAULMANN. Za svetila in sijalke, katere niso na zalogi pri proizvajalcu je dobavni rok daljši. O predvidenemu roku dostave vas obvestimo po e-pošti.

V primeru izbire plačila po predračunu, pa vam pošiljko pošljemo takoj po prejetju blaga.

Drugih stroškov z vidika naročila, dostave in posredovanja pri odkupnini ne zaračunavamo.


5. Vračilo blaga

Spletna trgovina Tinki, vam zagotavlja da lahko naročeno blago, kupljeno po pogodbi na daljavo ( nakup preko interneta), brez razloga vrnete. Kupec ima pravico, da nas v 14. dneh pisno obvesti (na e-mail naslov tilen.schenk@gmail.com, po običajni pošti ali po telefonu), o odstopu od pogodbe, za kar mu ni potrebno navesti razloga za vračilo blaga. Če je kupec blago že prejel in od pogodbe odstopi, mora blago nepoškodovano, v originalni embalaži in v nespremenjeni količini na svoje stroške odposlati ali dostaviti podjetju v tridesetih 30. dneh po sporočilu, da od pogodbe odstopa. Podjetje blaga ni dolžno sprejeti, če je blago uničeno, pokvarjeno ali (delno) izgubljeno.

Po vrnitvi nerabljenega in nepoškodovanega blaga v originalni embalaži, s priloženim računom, vam bomo v 15 dneh po prejemu blaga vrnili kupnino. Ob vračilu nam prosim posredujte tudi vaše osebne podatke in številko transakcijskega računa, kamor želite, da vam vrnemo kupnino. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.

Elektro Tinki Pogoji poslovanja 2