Services for all. Great and small.

Ustvarjamo okolje v katerem živimo

Pogosta vprašanja Elektro Tinki Mnenja - Komentarji

Zidate hišo? Prenavljate stanovanje? Poleg načrta optimalne postavitve električne napeljave in napeljave v vaši hiši ali stanovanju..

Kataloška izbira svetil in sijalk je prava pot k zadovoljstvu. Izdelki so predstavljeni tako, da je pravi užitek raziskovati.

Domov O nas Rešitve Svetila Kontakt

Kakovostno, umerjeno, testirano

Valliant

Servis plinskih in električnih peči

Elektro Tinki -Tilen Šenk s.p. | Razsvetljava | Energetske omarice | Elektro dela “na ključ| Razdelilna omarica | Pomoč pri            projektiranju svetil in stikalne tehnike | Vzdrževanje in meritve | Svetila in sijalke EU |Grelna tehnika | Novice |                                Domov | O nas | Rešitve | Naročilo servisa - prijava napake | Kje smo |Pogosta vprašanja |

      Tilen Šenk s.p. |Trnjava 6, 1225 Lukovica | IBAN SI56 2900 0005 0083 091 |

   povprasevanje@svetilka-dom.si | Pogoji poslovanja | Varovanje podatkov

©Altera-eko 2013- Čista energija.

Svetila  Grelna tehnika
Grelna tehnika Retro svetila
Retro svetila OEEO
OEEO Elektro
Retro stikala
Retro stikala
051 425 276

Informacije za zaščito podatkov

1. Splošno

TINKI s.p. spoštuje zasebnost vsake osebe, ki obišče naše spletne strani. Želeli bi vas informirati o tem, katere podatke Tinki s.p. zbira in kako se uporabljajo. Izvedeli boste tudi, kako lahko preverite točnost teh informacij in ukrepate, da se ti podatki pri Tinki s.p. zbrišejo. Pridobitev in shranjevanje podatkov se izvaja v skladu z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov. Če se podatki zaradi izboljšanja storitev za stranke ali iz tehničnih razlogov znotraj podjetja obdelujejo v okviru centralne obdelave podatkov, bomo s primernimi ukrepi zagotovili, da bodo vaši pravni interesi glede varstva podatkov v celoti upoštevani.


2. Obdelava osebnih podatkov

Če obiščete to stran, se ne zbirajo direktni podatki o osebi, kot so vaše ime, vaš naslov, telefonska številka, naslov elektronske pošte, informacije o načinu plačila ali pošiljke, o plačilnih oz. kreditnih karticah, razen v primeru, da nam te informacije posredujete prostovoljno. Z obiskom naših strani pristanete na navedene pogoje uporabe. Če pa se z njimi ne strinjate, nam ne dajajte na razpolago nobenih podatkov o vas: ne obiskujte določenih strani, za katere so potrebni osebni podatki, ne sodelujte pri igrah na srečo, ne pošiljajte nam elektronske pošte.

V primeru, da nam sami podate na razpolago osebne podatke, nas pooblaščate, da te podatke obdelamo do tolikšne mere, da jih Tinki s.p. ali podjetja, povezana s Tinki s.p., uporabijo za izboljšanje individualne oskrbe npr. s pošiljanjem informacij o proizvodih ali pošiljanjem ponudb. Za enak namen dopolnjujemo te podatke z informacijami s strani tretjih. Vaših osebnih podatkov brez vašega dovoljenja ne bomo posredovali podjetjem izven koncerna. Informacije o vas bomo posredovali samo tistim pogodbenim partnerjem Tinki s.p., ki vam zagotavljajo servisne storitve v imenu Tinki s.p. Poleg tega bomo vaše podatke posredovali samo v primeru, da bomo k temu zavezani na osnovi uradnih ali pravnih predpisov. Spremembe naših »Informacij za varstvo podatkov« se objavljajo na tej strani. Na ta način se lahko kadarkoli informirate o tem, katere podatke shranjujemo, kako jih shranjujemo in uporabljamo. Elektronske pošte, ki nam jo pošiljate, Tinki s.p.ne obravnava kot zaupno. Z odpošiljanjem priznate Tinki s.p. vse pravice, vključno z razmnoževanjem, posredovanjem in objavo v vseh medijih.


3. Varnost

Tinki s.p. bo vaše podatke varno shranil in v ta namen izvedel vse varnostne ukrepe za zaščito vaših podatkov pred izgubo, zlorabo ali spremembami. Pogodbeni partnerji podjetja Tinki, ki imajo dostop do vaših podatkov zaradi zagotovitve servisnih storitev v imenu Tinki s.p., morajo varovati tajnost teh informacij in jih ne smejo uporabljati v druge namene.

4. Piškoti


Vsi obiskovalci spletnih strani imamo na svojih napravah, s katerimi brskamo po internetu, že ogromno piškotov iz različnih spletnih strani. Z novo zakonodajo (ZEKom -1) pa prihajajo v uporabo spremembe glede obveščanja oziroma soglašanja obiskovalcev glede uporabe piškotov.


Kaj so piškoti?


Piškoti so besedilne datoteke, ki se shranjujejo na napravah (osebni računalnik, tablice, mobiteli) med brskanjem po internetu. Piškoti se shranjujejo z namenom prepoznavanja naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Shranjevanje piškotov na naprave je pod stalnim in popolnim nadzorom brskalnika, ki ga uporabnik uporablja, razen v primeru, če je uporabnik onemegočil shranjevanje piškotov na svojo napravo.


Kakšna je njihova prednost?


Shranjeni piškoti omogočajo hitrejšo in bolj enostavno interakcijo med spletnim uporabnikom in spletnim mestom. S pomočjo shranjenih piškotov si določeno spletno mesto zapomni preference posameznika in s tem skrajša čas ter poveča učinkovitost brskanja po spletnih mestih.

Primeri uporabe piškotov:


   Prilagoditev prikazovanja vsebin na spletnih straneh glede na pretekle obiske.

   Spletna mesta, ki zahtevajo prijavo, s pomočjo shranjenih piškotov ohranijo prijavo posameznika.

   Prepoznava naprave s katero dostopamo do spletnega mesta omogoča prilagoditev prikaza vsebine dotični napravi.

   So obvezni za nemoteno delovanje nekaterih storitev (spletne banke, spletne trgovine itd.)

   Shranjevanje izbranih naprav, ponudb in njihova medsebojna primerjava

   Spremljanje obiska na določenem spletnem mestu (učinkovitost prikaza vsebin, ustreznost oglasov, izboljšava spletnih     strani)


Uporaba piškotkov na spletni strani Tinki Elektro.


Spletna stran uporablja piškotke zato, da lahko izključno za lastne potrebe razločujem med obiskovalci in štejem njihovo število in tako izboljšujem delovanje strani. V ta namen uporabljam najbolj razširjeno orodje Google Analytics. Več o Google Analytics piškotkih si lahko prebereš s klikom na to povezavo.


Spletna stran uporablja tudi piškotke, ki ti zagotavljajo boljšo uporabniško izkušnjo s tem, da si zapomnijo tvojo prijavo ali registracijo na spletni strani, vnesene podatke v spletne obrazce, dodane izdelke v košarico, zadnje ogledane izdelke.

Podatkov, zbranih s pomočjo piškotkov, ne bom posredoval tretjim osebam.


Nastavitve brskalnikov in piškotkov..


Elektro Tinki Varovanje podatkov 2