Spoznajte Retro svetila, stikala in še ...

Radi bi vam predstavili nekaj kvalitetnih retro svetil, ter široko paleto retro stikal iz porcelana, bakelita in duroplasta (beli bakelit), ki jih najdete v naši spletni trgovini

Diskreten dizajn, ki ne utruja

Porcelan, bakelit in duroplast imajo dolgo tradicijo so lepi materiali, neuničljivi in enostavni za čiščenje, gladki steklen izgled, najboljša izbira...

Retro slog deluje osvežujoče

Retro in industrijski stil se vračata, a v bolj dodelanih oblikah. Zdaj so ju preimenovali v »dodelan industrijski stil« oziroma sodobni retro.

Retro program

Retro program

RETRO STIKALA – še danes jih bomo srečali v starejših stavbah, saj so bila tako kvalitetna, da delujejo tudi po več desetletjih. Najnovejša retro serija je izdelana na enak način kot v starih časih, iz porcelana, bakelita ali stekla. Notranji deli preklopnikov so spet keramični s pritrjenimi kovinskimi kontakti, ki sklenejo ali prekinejo krogotok z resničnim rotacijskim gibanjem, kar čutimo in slišimo med pretikanjem.

Alt Text

Lastnosti in prednosti Retro stikal

  • trdna, težka, uporaba kvalitetnih materialov
  • sofisticirani, preizkušeni materiali (porcelan, bakelit, duroplast)
  • zelo zanesljivi keramični preklopni sistemi
  • diskreten dizajn, ki ne utruja pogleda
  • popolna skladnost s predpisi DIN ter VDE
  • stikala so na voljo v glavnem kot modularni sistemi z različnimi pokrovi in v različnih kombinacijah
  • Stekleni pokrovi - okvirji, kot pika na i

Retro svetila

Dekorativni elementi iz preteklosti v modernem stanovanju lahko delujejo prav osvežujoče. Retro slog se namreč vrača v sodobni dekor. Posamezni retro elementi se odlično podajo v moderni interjer. Z umestit­vijo svetil in luči v svoj dom lahko na enostaven način poskrbite za retro poudarke, ki bodo vaš dom naredili igriv in prijetnejši za bivanje.

Ali želite dodati osvežujočo retro noto v svoj sodobni dekor ?

Obisk trgovine