Paulmann

Project Description

PALMANN Licht –  je družinsko podjetje s sedežem v Spodnji Saški. Z svojo dejavnostjo so prisotni v več kot 40 državah in nudijo več kot 2500 izdelkov.

Svetila nemškega proizvajlca združujejo, kakovost, dostopno ceno in moderno obliko. Paulmann se zavzema za takšno svetlobo, v kateri se človek počuti zares udobno.

Svetloba ki je inscenirana v naše prostore ne daje samo usmeritve, ampak tudi močno vpliva na razpoloženje in dobro počutje. Zato moramo videli veliko več kot le estetsko opremo v naših izdelkih. Svetloba je naša naloga! Žlimo izboljšali kakovost življenja naših strank. Razvijamo naše izdelke.

Najpomembnejša stvar razvoja je, da so tehnologija, dizajn in uporabnost v skladu in optimalni za naše stranke. Za to skrbijo naši oblikovalci in inženirji, da izdelki združujejo obliko ter delujejo v popolno celoto. Tako se zagotavlja enostavnost montaže, zrela tehnologija in dober videz, ki traja ter poraja veselje do svetlobe.

Prednost dajemo LED svetilom. Okoli 85% naših izdelkov je zasnovano na tehniki za varčevanje z energijo. Naš izbor ponuja široko paleto izdelkov za razsvetljavo, ki prihranijo električno energijo med 50-85%. Prihodki od prodaje LED izdelkov predstavlja okoli 70% delež. V ospredju je poudarek na oblikovanju, varčevanju z energijo in uporabnost.

 

Povezave do katalogov:

Vsi katalogi Paulmann   >

Predstavitev sijalk Palmann   >

*Paulmann trgovina   >

*V slovenijo ni dostave, zato smo tukaj mi – poklčite nas na 051 425 276.

 Pri proizvajalcu Paulmann, lahko naročite tudi sijalke

 

 

Project Details

  • PAULMANN Licht