Shilo

Project Description

SHILO
Sodobni sistemi osvetlitve

Naše poslanstvo je zagotoviti, da boste popolnoma zadovoljni z originalnimi rešitvami osvetlitve.

Kar nas razlikuje od drugih podjetij, je dejstvo, da smo vedno zavezani k zagotavljanju izdelkov najvišje kakovosti. Vso SHILO inštalacijo in opremo svetil razvija skupina usposobljenih strokovnjakov z uporabo CNC strojev. V proizvodnem procesu uporabljamo visokokakovostno jeklo in aluminij, vse naredimo sami v svoji proizvodnji, brez kooperantov.

Posebna značilnost SHILO je njen sistem brezkrtačnih konektorjev, ki ima poseben vpliv na estetsko vrednost izdelave. Za SHILO je značilna praktičnost in funkcionalnost. Želimo  vam ponuditi vrhunsko opremo, zato so vse faze proizvodnega procesa ustrezno nadzorovane – od projekta do končnega izdelka.

Naše podjetje sodeluje le s talentiranimi oblikovalci, ki ustvarjajo izvirne in inovativne svetlobne rešitve, ki niso le svetlobni vir, ampak predvsem zagotavljajo edinstveno vzdušje vsake notranje opreme. Za naše izdelke je značilen sodoben dizajn in natančna izdelava, zato izpolnjujejo pričakovanja kupcev, ki cenijo udobje in popolno kakovost.

 

Povezave:

Katalog svetil SHILO

Spletna stran z izdelki SHILO

Galerija

 

KAKO KUPITI

Vsa naročila se pošlje v pisni obliki na povprasevanje@svetilka-dom.si, kot naročilo za nakup.

Naročilo mora vsebovati: ime sistema, številko kataloga (barvno kodo) in količino, npr. TODA 101 / GU10 / Črna – ___ kos.

– ime sistema         TODA
– koda                      101
– grlo                       GU10 (podnožje žarnice)
– barva                    Črna
– količina                5

SHILO svetila so na voljo v treh barvah:

BI  –  mat bela  RAL 9003

CZ  –  mat črna  RAL 9005

SZ  –  mat siva  RAL 7004

Na vašo zahtevo lahko izvedemo naročila v različnih barvah iz palete RAL (standardna cena + 25%). Pokličite nas za podrobnosti ali nam pošljite povpraševanje na povprasevanje@svetilka-dom.si

Project Details

  • SHILO